AKTUELNO

Uživali ste s njima u Jutarnjem programu, a sada ih gledajte u novom formatu svakog podneva.

Ne propustite novu emisiju "Dobar dan" sa Deom Đurđević i Predragom Sarapom koja se emituje svakog radnog dana od 12 časova.

Saznajte da li postoji realna opasnost od oružanih sukoba na Kosovu i Metohiji i treba li strahovati od novog rata na Balkanu? O ovome će govoriti prof. dr dr Milan Mijalkovski sa Fakuleteta za bezbednost i Ljuban Karan, nekadašnji pripadnik Kontra-obaveštajne službe.

Direktor javnog preduzeća „Srbijavode“, Goran Puzović otkriće kakva je trenutna situacija na rekama u Srbiji i da li nam prete poplave od izlivanja reka usled topljenja leda.

Advokat Andrija Marković odgovoriće na pitanje gledalaca u vezi mobinga i šta se dešava kada vas poslodavac zadržava na poslu duže od osam sati, a pri tom vam ne plati prekovremeni rad.

Da li je mobing ukoliko vas poslodavac zadržava na poslu duže od 8 sati i ne plati vam prekovremeni rad, a gledaoci će moći i da mu postave pitanje na ovu temu .

Otrijte kako se predškolska ustanova Zvezdara organizuje za svetosavsku predstavu, ali i detalje o 13. Festivalu evropskog dugometražnog dokumentarnog filma „7 veličanstvenih“ koji se od 1. do 7. februara održava u Sava Centru.

#Dea Đurđević

#Dobar dan

#Predrag Sarapa

#Televizija Pink

'